Στην Ελλάδα η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018

Στην Ελλάδα η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και σε λίγες μέρες ακόμα μια capsule συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο βιωματικό TOMMYNOW runway event που έκλεισε την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο στις 25 Φεβρουαρίου, θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018-1

Η συλλογή είναι σχεδιασμένη από τον Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τη Gigi Hadid, το διεθνές supermodel και παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER. Οι fans του brand μπορούν να δουν product styles, καθώς και behind-the-scenes φωτογραφίες από τη δημιουργία της capsule συλλογής στο tommy.com.

Στην Ελλάδα η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018-2

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 γιορτάζει την ταχύτητα – συνδυάζοντας την αγάπη του Tommy για τις μοτοσικλέτες με τον γρήγορο ρυθμό ζωής της Gigi. Το look είναι τολμηρό και χαλαρό, με ένα παιχνιδιάρικο fashion edge εμπνευσμένο από το twist της Gigi στο αθλητικό στυλ. Τα διαχρονικά κλασικά κομμάτια που περιλαμβάνουν oversized outerwear, tailored jeans, αθλητικά active wear και θηλυκά φορέματα, αναδημιουργούνται σε edgy δερμάτινα, luxe μεταξωτά και distressed denim. Το αθλητικό color –blocking σε κόκκινο, άσπρο και μπλε, έχει ενισχυθεί με το signature racing stripe print της Gigi, με γραφικά εμβλήματα και κεντημένα speed λογότυπα. Λεπτομέρειες με χρυσά φερμουάρ, αντίθετες ραφές και piping προσθέτουν ένα πολυτελές φινίρισμα.

Στην Ελλάδα η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018-3

Τα looks είναι mix and match με υπερμεγέθη outerwear που συνδυάζονται με super skinny σχέδια για μία ισχυρή και με αυτοπεποίθηση προσέγγιση στο αγωνιστικό στυλ.

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 26 Μαρτίου 2018.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή