Κατόπιν εορτής καταζητείται ο Ιβάν Σαββίδης

Κατόπιν εορτής καταζητείται ο Ιβάν Σαββίδης

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιβάν Σαββίδης και άλλα τέσσερα μέλη της προσωπικής του φρουράς αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα για παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Την ίδια ώρα πηγές, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» μόλις ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε ο Βαρέλα στο ’90, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έφυγε από τη σουίτα, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές ζήτησε το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα. Φωτογραφίες απεικονίζουν τον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί.

Ακρως επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κι αυτό γιατί σε αυτό καταγράφει την εισβολή του Σαββίδη με άνδρες της ασφάλειας, ξεκαθαρίζει πως είδε και ο ίδιος ότι οπλοφορούσε, προσθέτει πως απώθησε τον Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και πως ο Λούμπος Μίχελ τον απείλησε.

Ο διαιτητής αναφέρει πως μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά τον… πρόλαβε η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη και τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή