Ποτάμι: Ζητείται αλεξίσφαιρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ποτάμι: Ζητείται αλεξίσφαιρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το θέμα έχει ξεφύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά πλαίσια και πρέπει η Πολιτεία, σε συνεννόηση με την UEFA, να πάρει μέτρα» αναφέρει το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις εικόνες ντροπές που εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα.

«Οι χθεσινές εικόνες από την Τούμπα δείχνουν τη βαθιά σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως, το παρήγορο είναι ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές, κρατήθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα (ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια αρνήθηκε την προτροπή του οπλοφόρου Προέδρου κ. Σαββίδη να φύγει η ομάδα). Δυστυχώς όμως, δεν επικρατούν αυτοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επικρατούν οι παράγοντες, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι διαιτητές, τα Μ.Μ.Ε. και οι οπαδοί» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Τομέας Aθλητισμού του Ποταμιού και προσθέτει:

«Το θέμα λοιπόν ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά πλαίσια και, εδώ που φτάσαμε, πρέπει η Πολιτεία σε συνεννόηση με την UEFA να πάρει μέτρα. Η πλήρης εφαρμογή των κανονισμών ανεξαιρέτως προς όλες τις κατευθύνσεις, με το μέγιστο των προβλεπόμενων ποινών, είναι το πρώτο και αυτονόητο μέτρο. Η απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει υπαίτιους και αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή