Κρατούμενοι μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στον Κορυδαλλό

Κρατούμενοι μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στον Κορυδαλλό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα περίεργο περιστατικό για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί και  το υπουργείο Δικαιοσύνης έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη όταν ένας υπαρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού έκανε έρευνα στο κελί τριών Αλβανών κρατουμένων στη Γ΄ πτέρυγα της φυλακής και εντόπισε μεταξύ άλλων 250 κάρτες sim.

Το βράδυ της επόμενης μέρας ο φύλακας που είναι επιφορτισμένος να κλειδώνει τα κελιά ενημέρωσε τον υπαρχιφύλακα ότι οι κρατούμενοι του κελιού στο οποίο είχε γίνει ο έλεγχος αρνούνται να μπουν μέσα.

Οι κρατούμενοι φαίνεται πως είχαν στήσει ενέδρα στον υπαρχιφύλακα, ο οποίος όταν πήγε να δει τι συμβαίνει δέχτηκε απειλές με μαχαίρι από τον ένα εκ των κρατουμένων ενώ  οι άλλοι δύο τον μαστίγωσαν με αυτοσχέδιο μαστίγιο από καλώδια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ορισμένες πληροφορίες, ενώ ο άνδρας φέρεται να ζήτησε μέσω ασυρμάτου βοήθεια, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του δεν ανταποκρίθηκαν λόγω φόβου.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι οι συνάδελφοί του, τον συμβούλευσαν να μην κάνει επίσημη αναφορά για το συμβάν καθώς σ' αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύσουν με αντίποινα από τους κρατούμενους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή