Λουτσέσκου: Δεν θέλω να αναλύσω την χειρονομία, αλλά είμαι 100% με τον πρόεδρο

Λουτσέσκου: Δεν θέλω να αναλύσω την χειρονομία, αλλά είμαι 100% με τον πρόεδρο

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόλυτη στήριξή του στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Λουτσέσκου, μιλώντας στο «Τuttomercatoweb.com» για την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, δήλωσε: «Είναι μια ακραία χειρονομία. Ο πρόεδρος έχει επενδύσει τόσα πολλά χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και αντ’ αυτού όλοι συσπειρώνονται εναντίων μας. Δεν είναι καλή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί».

Όσο για τη χειρονομία του Ιβάν Σαββίδη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν θέλω να αναλύσω την χειρονομία, αλλά είμαι 100% με τον πρόεδρο. Χθες σκοράραμε και πανηγυρίσαμε. Και ενώ πανηγυρίζαμε, δημιουργήθηκε ένα απίστευτο μπέρδεμα γύρω από τον διαιτητή, που φάνηκε να θέλει να ακυρώσει το γκολ. Και ο πρόεδρος παρενέβη. Αλλά αυτή η κίνησή του ήταν μια απελπισμένη πράξη για να τραβήξει την προσοχή».

«Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Ολυμπιακός δημιούργησε ένα απίστευτο σόου εναντίον μας, επειδή οι οπαδοί μας πανηγύρισαν με ρολά χαρτί που έπεσαν στο γήπεδο», συνεχίζει ο Λουτσέσκου και προσθέτει: «Μια φανταστική ατμόσφαιρα, αλλά το χαρτί ακούμπησε τον αντίπαλο προπονητή, ενώ είχε ήδη ανοίξει. Έκανε σαν να τον σκότωσε, μας τιμώρησαν αρχικά με αφαίρεση τριών βαθμών και ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στα χαρτιά».

«Όχι, έτσι δεν γίνεται. Χθες πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, ο διαιτητής το επικύρωσε και όλοι έπεσαν πάνω του. Όχι, έτσι δεν γίνεται. Ο διαιτητής αποφάσισε ότι κερδίσαμε 1-0 και η ΑΕΚ δεν ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Έτσι, προκλήθηκε η αντίδραση του προέδρου. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί προχώρησε σε αυτή τη χειρονομία», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Θέλουμε απλά να παίζουμε παιχνίδια τακτικά. Ας μιλήσουμε για έναν άνθρωπο που έχει επενδύσει εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απομονώστε την χειρονομία με το όπλο και αναρωτηθείτε τι κρύβεται πίσω από αυτό. Απλά θέλουμε να παίξουμε τα παιχνίδια. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν αγώνες στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά. Ο πρόεδρος μας ήθελε να δώσει ένα μήνυμα», είπε, τέλος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

(Πηγή: sport-fm.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή