Νέα νίκη του ΠΑΟ και στη Χαλκίδα

Νέα νίκη του ΠΑΟ και στη Χαλκίδα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νικηφόρο σερί της συνέχισε η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Ηρακλή Χαλκίδας με 3-0 (25-22, 25-20, 25-23) και βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον 10ο του βαθμολογικού πίνακα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Βασικά όπλα της ομάδας ήταν το μπλοκ και το σερβίς. Σε όλα τα σετ προηγήθηκε από την αρχή και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι και το τέλος. Από τους γηπεδούχους έλειπε ο Βραζιλιάνος Μότα, κάτι που το εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

«Η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν καλή. Με το σερβίς και το μπλοκ περιορίσαμε τον Ηρακλή. Υπήρχε και η απουσία του Μότα που έκανε πιο εύκολο το έργο μας. Είναι μία νίκη που βοηθάει τον στόχο μας ο οποίος είναι να καλύψουμε τη βαθμολογία, ενόψει των πλέι άουτ. Μπορεί να την καλύψαμε με τον Εθνικό αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες και τη βελτίωση της ομάδας. Φτιάξαμε μία ομάδα τον Σεπτέμβριο και μία τον Γενάρη, χάρη στη βοήθεια των ανθρώπων που μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και στη Χαλκίδα. Μας βοηθάει το τραγούδι τους», δήλωσε ο προπονητής και αναφερόμενος στην κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος, που η ομάδα του θα παίξει με τον Ηρακλή, πρόσθεσε: «Η κλήρωση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη δυνατή σε σύγκριση με τις άλλες δύο ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ηρακλής δεν είναι καλή ομάδα».

• Στο Σουργκούτ της Ρωσίας βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, στον πρώτο αγώνα για στους «τέσσερις» του Τσάλεντζ Καπ. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους Χριστοφιδέλη, Ρουμελιωτάκη, Ζουπάνη, Οϊβάνεν, Στιβαχτή, Στεφάνου, Πετρέα, Μπέμε, Δαρίδη, Ανδρεάδη, Ντρζίζγκα, Τσέλιο, Αλεξίεφ και Ράουβερντικ.

Ευρωπαϊκό παιχνίδι θα έχει αύριο και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ θα υποδεχθεί την Κράσνονταρ. Ο δεύτερος αγώνας για την ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί, στη Ρωσία, στις 21 Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή