Βρετανία: Αβλαβές και το δεύτερο ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο κοινοβούλιο

Βρετανία: Αβλαβές και το δεύτερο ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο κοινοβούλιο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αβλαβές κρίθηκε και το δεύτερο ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε σήμερα στο βρετανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του κοινοβουλίου.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε διάστημα δύο ημερών που «ταράζει» έστω και προσωρινά το Λονδίνο. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, και στις δύο περιπτώσεις επρόκειτο για φάκελο που εστάλη στο βρετανικό κοινοβούλιο από άγνωστο αποστολέα, ο οποίος περιείχε «ύποπτες ουσίες».

Από την έρευνα που διεξήχθη από την μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου αποδείχθηκε ότι οι ουσίες δεν είναι επικίνδυνες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κοινοβουλίου. Υπήρξε προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στις γύρω περιοχές, χωρίς να πραγματοποιηθεί εκκένωση, ενώ για προληπτικούς λόγους ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι «ειδικοί αξιωματικοί κλήθηκαν στο σημείο» και το δέμα αναμενόταν να εξεταστεί. Οι αρχές ενημέρωσαν επίσης δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, είχε εντοπιστεί ύποπτη ουσία, η οποία αργότερα κρίθηκε μη επικίνδυνη, αν και δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή