Πουά φόρεμα: Το αγαπημένο μας μοτίβο κάνει την ανοιξιάτικη εμφάνιση του…

Πουά φόρεμα: Το αγαπημένο μας μοτίβο κάνει την ανοιξιάτικη εμφάνιση του…

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε μεγάλη αγάπη στο πουά μοτίβο αυτή τη σεζόν. Το κλασσικό print εμφανίστηκε σε όλες τις εμφανίσεις αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας μόδας, γεμίζοντας τη μακριά λίστα για το καλάθι των αγορών μας. Πήραμε μολύβι και χαρτί και αντιγράψαμε τα έξυπνα tips των fashionistas με κομμάτι-κλειδί το πιο στιλάτο ρούχο: το πουά φόρεμα.

Φέτος την άνοιξη κάνουμε δήλωση μόδας με ένα φόρεμα classy και διαχρονικό. Πως;

  • Το λευκό φόρεμα με μαύρα πουά έχει την τιμητική του, καθώς πρωταγωνιστεί στα πιο στιλάτα σύνολα. Το συνδυάζουμε με μαύρα αξεσουάρ, όπως φαρδιές ζώνες, τσαντάκια μέσης και δερμάτινα παντελόνια ενισχύοντας την αντίθεση…
  • Αν το πουά φόρεμα που κρέμεται στη ντουλάπα μας έχει έναν πιο βαρύ, vintage χαρακτήρα ακόμα καλύτερα! Το σετάρουμε με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι από μέσα και δημιουργούμε αναπάντεχους street συνδυασμούς που τραβάνε τα βλέμματα.
  • Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του πουά διψά για…χρώμα! Βάλτε έντονα αξεσουάρ δίπλα στο αέρινο φόρεμα σας σε ζωηρό κόκκινο, πράσινο, μπλε και κίτρινο, όπως ρετρό γυαλιά ηλίου, φουλάρια, σκουλαρίκια και πλέξιγκλας φακέλους.
  • Η τάση της "ψάθινης" τσάντας επανέρχεται δυναμικά με επαναστατικές υφές και έντονη πλέξη! Μαζί με το πουά φόρεμα σας κρατήστε ultra-chic τσάντες από μπαμπού, ξύλο και άλλα δημιουργικά υλικά που κάνουν την ανατροπή.

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή