H Σεβίλλη άφησε εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Γ.

H Σεβίλλη άφησε εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Γ.

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο… θεός του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σεβίλλη, επικρατώντας με 2-1 στο Ολντ Τράφορντ, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλαζονεία του Πορτογάλου προπονητή, σε συνδυασμό με την ακατανόητη απόφασή του να προσεγγίζει συντηρητικά το παιχνίδι, έφερε τη Σεβίλλη μπροστά στο σκορ με 0-2, χάρη σε δύο γκολ του Μπεν Γιεντέρ στο 74΄ και στο 78΄. Η ισπανική ομάδα έχασε άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κορέα και τον Μπεν Γιεντέρ σε διάστημα τριών λεπτών και η Γιουνάιτεντ μείωσε με τον Λουκάκου στο 84΄, τα έπαιξε όλα για όλα στη συνέχεια, δημιουργώντας απορία για τον λόγο που άργησε τόσο πολύ να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητά της, δεδομένου ότι το 0-0 του πρώτου αγώνα ήταν εύθραυστο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μοντέλα πήρε σπουδαία πρόκριση, κερδίζοντας για πρώτη φορά επί αγγλικού εδάφους, ενώ ο Μουρίνιο αποδοκιμάστηκε από το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην άλλη χθεσινή αναμέτρηση, η Ρόμα ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα και κέρδισε με 1-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Ολίμπικο, περνώντας στους «8». Σκόρερ για τους Ρωμαίους, ο Τζέκο στο 54΄.

Βαλβέρδε για Ελλάδα Μπαρτσελόνα και Τσέλσι ετοιμάζονται απόψε να μας προσφέρουν άλλο ένα χορταστικό πιάτο, αντάξιο του παρελθόντος μεταξύ των δύο ομάδων, στη βραδιά που κλείνει τη φάση των «16» του θεσμού.

Το τέρμα του Λιονέλ Μέσι στο Στάμφορντ Μπριτζ χάρισε ισοπαλία με 1-1 στους Καταλανούς, που είναι το φαβορί για την πρόκριση στο κατάμεστο Καμπ Νου απόψε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τα γεγονότα στην Ελλάδα και τόνισε: «Τα ντέρμπι στην Ελλάδα είναι δυνατά. Είναι παράξενο γιατί όταν παίζει η Εθνική Ελλάδας δεν υπάρχουν προβλήματα. Αλλά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι δυνατά παιχνίδια. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι εκεί. Μίλησα εκεί για το θέμα της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Είναι καλό το πάθος, αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το ποδόσφαιρο τρελαίνει τους Ελληνες».

Νωρίτερα, στις 7 το απόγευμα, η Μπεσίκτας υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη την Μπάγερν Μονάχου σε ματς-τυπική διαδικασία μετά τη νίκη των Βαυαρών με 5-0 στον πρώτο αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή