Αποστάσεις Κουβέλη από Καμμένο για τα περί «ομηρίας» των δύο στρατιωτικών

Αποστάσεις Κουβέλη από Καμμένο για τα περί «ομηρίας» των δύο στρατιωτικών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο για τις αναφορές του περί ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών έλαβε σήμερα και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώτης Κουβέλης.

«Aς κρατήσουμε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Νομίζω ότι ο υπερτροφικός λόγος ο οποίος διατυπώνεται από διάφορες πλευρές, περί ομηρίας, αιχμαλωσίας ή όλα τα άλλα δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικούμε» τόνισε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εκείνο το οποίο διεκδικούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται αν το έχουμε εξασφαλίσει είναι να κρατηθεί η υπόθεση στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης ως μια δικαστική υπόθεση» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τη σχετική δήλωση που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι ο υπουργός χρησιμοποίησε μια φράση για να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει χρονοτριβήσει η υπόθεση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης επεσήμανε παράλληλα ότι η Ελλάδα έχει στείλει στην Τουρκία Ελληνα πραγματογνώμονα ο οποίος συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος στην εξέταση των κινητών τηλεφώνων των Ελλήνων στρατιωτικών

Ο κ. Κουβέλης ρωτήθηκε και σχετικά με όσα του είπε χθες η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα ενός εκ των στρατιωτικών και συγκεκριμένα θα έκανε ο ίδιος αν ήταν το δικό του παιδί στη θέση του δικού της.

«Θα έκανα αυτό που κάνω και τώρα» απάντησε ο κ. Κουβέλης συμπληρώνοντας ότι «καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει μια μάνα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή