ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις Κουβέλη από Καμμένο για τα περί «ομηρίας» των δύο στρατιωτικών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο για τις αναφορές του περί ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών έλαβε σήμερα και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώτης Κουβέλης.

«Aς κρατήσουμε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Νομίζω ότι ο υπερτροφικός λόγος ο οποίος διατυπώνεται από διάφορες πλευρές, περί ομηρίας, αιχμαλωσίας ή όλα τα άλλα δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικούμε» τόνισε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εκείνο το οποίο διεκδικούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται αν το έχουμε εξασφαλίσει είναι να κρατηθεί η υπόθεση στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης ως μια δικαστική υπόθεση» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τη σχετική δήλωση που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι ο υπουργός χρησιμοποίησε μια φράση για να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει χρονοτριβήσει η υπόθεση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης επεσήμανε παράλληλα ότι η Ελλάδα έχει στείλει στην Τουρκία Ελληνα πραγματογνώμονα ο οποίος συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος στην εξέταση των κινητών τηλεφώνων των Ελλήνων στρατιωτικών

Ο κ. Κουβέλης ρωτήθηκε και σχετικά με όσα του είπε χθες η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα ενός εκ των στρατιωτικών και συγκεκριμένα θα έκανε ο ίδιος αν ήταν το δικό του παιδί στη θέση του δικού της.

«Θα έκανα αυτό που κάνω και τώρα» απάντησε ο κ. Κουβέλης συμπληρώνοντας ότι «καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει μια μάνα».
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ