Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα θα βρεθεί για την πρεμιέρα (23/3) της ταινίας της «Ωραίο μου διαζύγιο» η μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ρόζι ντε Πάλμα. Γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», «Ραγισμένες αγκαλιές» και «Κίκα», η Ντε Πάλμα θα παρουσιάσει τη νέα ταινία, την οποία υπογράφει η Μισέλ Λαρόκ, στο πλαίσιο του 19ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Ο ρόλος της εκεί είναι αυτός μιας σύγχρονης γυναίκας, η οποία βρίσκεται (ξανά) στα όρια νευρικής κρίσης.

(…) Τέλος στους Paradise, με μια σύντομη ανάρτηση στα social media, έδωσε ο Sivert Hoyem. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος επισκέφθηκε με τη συγκεκριμένη μπάντα και την Ελλάδα πρόσφατα, είχε μάλιστα μιλήσει για την ανάγκη του να λειτουργεί ως μέλος ενός σχήματος, για πρώτη φορά μετά τους Madrugada. Κάτι ωστόσο φαίνεται πως δεν πήγε καλά και κατά συνέπεια οι Paradise διαλύθηκαν, ακυρώνοντας παράλληλα και τις όποιες επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους.

(…) Ο Αμερικανός ράπερ Craig Mack πέθανε προχθές σε ηλικία 47 ετών. Εγινε γνωστός από τις μεγάλες επιτυχίες του «Flava I Ya Ear» και «Get Down», οι οποίες του χάρισαν και υποψηφιότητα για βραβεία Γκράμι. Οπως ανακοίνωσαν οι Αρχές του Walterboro της νότιας Καρολίνας, ο Mack πέθανε στο σπίτι του και ο θάνατός του αποδίδεται σε φυσικά αίτια. Τα τελευταία χρόνια είχε πάρει αποστάσεις από τον χώρο της ραπ μουσικής. Ο LL Cool J τον αποχαιρέτισε από τον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: «Ηταν χαρά μου που σε γνώρισα. Βγήκες από το παιχνίδι και το έκανες με τον δικό σου τρόπο. Αυτό πάντα το σεβόμουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή