ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενδοκυβερνητική κόντρα με φόντο το συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ενδοκυβερνητική διαμάχη ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανέττα Καββαδία, ξέσπασε με φόντο το συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμμένος επέκρινε την παρουσία της Ανέττας Καββαδία και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνούς, στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας. «Πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μία ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας μάλιστα τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικό λόγο» που χρησιμοποίησε ο Φώτης Κουβέλης για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου, ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Θέματος»:

«Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

Αμεση και έντονη ήταν η αντίδραση της Ανέττας Καββαδία μέσω twitter. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «παραληρηματικό και χυδαίο λόγο» και τόνισε ότι η δουλειά της στο Συμβούλιο της Ευρώπης «είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων».

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ