Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν το κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου

Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν το κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανακατάληψη του κτιρίου της οδού Καλλιδρομίου, γνωστό και ως κατάληψη Gare, προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα αντιεξουσιαστών, δύο ημέρες μετά την επιχείρηση εκκένωσης από την Αστυνομία.

Για άλλη μία φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με τους αντιεξουσιαστές να κάνουν ότι θέλουν στην περιοχή των Εξαρχείων, ανακαταλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά το κτίριο της Καλλιδρομίου, το οποίο είχε εκκενωθεί τη Δευτέρα μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του κτιρίου είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και μάλιστα με δικά τους έξοδα, αλλάζοντας κλειδαριές και τοποθετώντας κάγκελα στα παράθυρα.

Η αστυνομία είχε διαθέσει ένα δίκυκλο για τη φύλαξη του κτιρίου, ωστόσο τη στιγμή της ανακατάληψης επιχειρούσε σε άλλο σημείο.

Όπως αναφέρουν οι αντιεξουσιαστές σε ανάρτησή τους στο indymedia, «Ένα σώμα αλληλέγγυων συντρόφων ανακατέλαβε το κτήριο. Η GARE είναι και θα παραμείνει έδαφος κοινωνικής αντίστασης και αυτοοργάνωσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή