Βασιλειάδης: Δεν έχουμε επιλεκτικές σχέσεις με τον κ. Σαββίδη

Βασιλειάδης: Δεν έχουμε επιλεκτικές σχέσεις με τον κ. Σαββίδη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποστάσεις από τον Ιβάν Σαββίδη επιχείρησε να λάβει ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης αρνούμενος ότι η κυβέρνηση έχει επιλεκτικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

«Δεν θυμάμαι να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση το 2002 όταν ο κ. Σαββίδης έπαιρνε την ελληνική υπηκοότητα,  το 2012 όταν αγόραζε τον ΠΑΟΚ, το 2013 όταν αγόραζε τη ΣΕΚΑΠ και το Μακεδονία Παλάς, το 2014 όταν αγόραζε τη Σουρωτή. Δεν θυμάμαι να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση τότε. Μάλλον κάποιος άλλος ήταν κυβέρνηση», είπε ο κ. Βασιλειάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Εάν είχαμε επιλεκτική σχέση με τον κ. Σαββίδη, ο οποίος δυναστεύει το ποδόσφαιρο πλέον, θα είμασταν εμείς αυτοί που θα φέρναμε τρεις ξένους αρχιδιαιτητές και θα δουλεύαμε για να έρθει του χρόνου το VAR; (σσ: το σύστημα αξιολόγησης ποδοσφαιρικών φάσεων μέσω βίντεο).

Ερωτηθείς πότε θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, ο κ. Βασιλειάδης είπε:

«Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα και να μην ξεκινήσει καθόλου αν δεν υπάρξουν σαφείς δεσμεύσεις, με πρώτη την αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα με επιπλέον κυρώσεις για τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά των παραγόντων».

Και με δεύτερη αλλαγή «ότι σε περίπτωση που κάποια ομάδα συμμετέχει μέσα σε μία χρονιά, δύο φορές σε επεισόδια, θα της αφαιρείται η άδεια και θα πέφτει κατηγορία». 

Ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε ακόμη ότι «η FIFA δε μάσησε τα λόγια της. Είπε στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου ‘μέχρι εδώ. Δεν πάει άλλο’. Εάν δεν σοβαρευτούν οι φορείς του ποδοσφαίρου έχουμε μπροστά μας το φάσμα του Grexit. (…) Η εικόνα με το πιστόλι ήταν αυτή σόκαρε τους ανθρώπους της FIFA και ξεχείλισε το ποτήρι» ενώ κατέληξε λέγοντας ότι θέλει να πιστεύει ότι η συγγνώμη του κ. Σαββίδη είναι ειλικρινής, αλλά ότι αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές και όχι ο ίδιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή