Flashback στη 15η Μαρτίου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 15η Μαρτίου-1

O Ιταλός δικτάτορας Μπενίτο Μουσολίνι χαιρετά φασιστικά το πλήρωμα ενός πολεμικού πλοίου του ιταλικού στόλου, κατά τη διάρκεια άσκησης στα ανοιχτά του λιμανιού της Τρίπολης, στη Λιβύη, η οποία βρισκόταν επί ιταλική κυριαρχία από το 1911 και καθ' όλη τη διάρκεια του φασιστικού καθεστώτος, το 1937. (AP Photo)

Flashback στη 15η Μαρτίου-2

H Αμερικανίδα πρώτη κυρία Ζακλίν Μπουβιέ, ευρύτερα γνωστή ως Τζάκι Κένεντι, φωτογραφίζεται μπροστά από το Ταζ Μαχάλ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην Ινδία, το 1962. Το διασημότερο αξιοθέατο της Ινδίας αποτελεί πόλο έλξης για το σύνολο σχεδόν των ηγετών κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, που δεν παραλείπουν να το επισκεφθούν, όταν βρεθούν στην Ινδία για κάποια επίσημη ή μη επίσκεψη. (AP Photo)

Flashback στη 15η Μαρτίου-3

O Αλ Πατσίνο μαζί με τη σύντροφο του ηθοποιό Τζιλ Κλέιμπουργκ στην παγκόσμια πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Ο Νονός» (The Godfather), στη Νέα Υόρκη, το 1972. Στην κλασική ταινία του Κόπολα και στις δύο συνέχειες της, το 1974 και το 1990, ο Πατσίνο υποδύεται τον Μάικλ Κορλεόνε, τον επικεφαλής της Οικογένειας Κορλεόνε, μίας από τις ισχυρότερες οικογένειες του οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Υόρκη, στον διασημότερο ίσως ρόλο της καριέρας του. (AP Photo)

Flashback στη 15η Μαρτίου-4

O λαός της Βιέννης υποδέχεται πανηγυρικά τον Γερμανό δικτάτορα Αδόλφο Χίτλερ, στην πρώτη ομιλία του στην Αυστρία, μετά την προσάρτηση της χώρας από το Τρίτο Ράιχ, στην πλατεία Χέλντενπλατς της αυστριακής πρωτεύουσας, το 1938. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή