Aλλαγή σελίδας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νεοκλασικό οικοδόμημα του 1923 που κάποτε στέγαζε το κεντρικό παράρτημα της Τράπεζας της Ιταλίας στο Λος Άντζελες, και μαζί τα όνειρα χιλιάδων Ιταλών μεταναστών που κατέθεταν εδώ τα χρήματά τους, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Πλήρως ανακαινισμένο, το Giannini Place, που φέρει το όνομα του Ιταλού ιδρυτή της τράπεζας, στεγάζει πλέον το ξενοδοχείο NoMad L.A., το οποίο έρχεται να συμβάλει στην αναγέννηση του κέντρου της πόλης, που μέχρι πριν από μερικά χρόνια βρισκόταν στο περιθώριο.

Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του κτιρίου και έχοντας διατηρήσει στοιχεία μοναδικά, όπως τα μαρμάρινα πατώματα, τους δωρικού ρυθμού κίονες και τα κορινθιακού ρυθμού κιονόκρανα μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο προσφέρει 241 δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ, βιβλιοθήκη, ταράτσα με πισίνα, pool bar και εντυπωσιακή θέα στο κεντρικό Λος Άντζελες, αλλά και ένα coffee bar στο πρότυπο του ιστορικού Caffè Florian της Βενετίας. www.thenomadhotel.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή