Ποιου είδους γυμναστική προτιμούν οι celebrities & έχουν τέτοια σώματα;

Ποιου είδους γυμναστική προτιμούν οι celebrities & έχουν τέτοια σώματα;

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν σκέφτεσαι τον τρόπο που γυμνάζονται οι celebrities του Χόλυγουντ σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό η yoga και το Pilates. Πλέον οι διάσημες κυρίες γυμνάζονται όλο και περισσότερο σαν επαγγελματίες αθλήτριες. Βάρη, πολεμικές τέχνες και άλλες εναλλακτικές μορφές άσκησης βοηθούν τις celebrities να διατηρούν το καλλίγραμμο κορμί που κάθε γυναίκα στον πλανήτη θα ζήλευε!

Gigi Hadid

Ποιου είδους γυμναστική προτιμούν οι celebrities & έχουν τέτοια σώματα;-1

«Μεγάλωσα ως αναβάτρια αλόγου και παίκτρια βόλεϊ, ειλικρινά όταν έκανα εγγραφή στο γυμναστήριο της Νέα Υόρκη, πίστευα ότι θα πεθάνω.» Το να πηγαίνω για τρέξιμο, απλά για να τρέχω πάνω στο διάδρομο, δεν ήταν το καλύτερο μου. Σέβομαι τους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν, θα ήθελα να μπορούσα, γιατί φαίνεται πραγματικά δροσερό και πραγματικά διασκεδαστικό. Υπάρχουν πάντα ιστορίες για χαριτωμένα κορίτσια στο γυμναστήριο, απλά δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά έπρεπε να ξεκινήσω την πυγμαχία επειδή μου είχε λείψει να προπονούμε πάνω σε κάτι και υποθέτω ότι υπάρχει μια μικρή επιθετικότητα στο μπόξ. Δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω αυτήν μου την πλευρά προς τα έξω άλλα τα κατάφερνα όταν μπορούσα να χτυπήσω μια μπάλα βόλεϊ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άρχισα πυγμαχία'', ανέφερε η Hadid στο ELLE.

Bella Hadid

Ποιου είδους γυμναστική προτιμούν οι celebrities & έχουν τέτοια σώματα;-2

Η νεότερη αδελφή Hadid προτιμά επίσης την πυγμαχία από την γιόγκα. "Όταν γυμνάζομαι μου αρέσει να γυμνάζομαι. Προπονούμε και γυμνάζομαι σκληρά για δυο ώρες, δήλωσε ο Hadid στο E Online. "Δεν μου αρέσει να κάνω όλο το θέμα της γιόγκα. Νομίζω ότι η γιόγκα χαλαρώνει και είναι καταπληκτική, αλλά αν θέλω να προπονηθώ, θα το κάνω σκληρά".

Miranda Kerr

Ποιου είδους γυμναστική προτιμούν οι celebrities & έχουν τέτοια σώματα;-3

Το supermodel κάνει pilates και γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα, επιπλεόν γυμνάζεται με σανίδες για να ενισχύσει τον κορμό της. «Θα βάλω μουσική και ο γιος μου θα χορεύει ενώ θα κάνω σανίδες στο πάτωμα», είπε στην BAZAAR. Όταν δεν είναι εφικτό να ακολουθήσει το στάνταρ πρόγραμμα εκγύμνασής της, προπονείται με DVD μπαλέτου.

 

ΠΗΓΗ: papelle.gr

 

Περισσότερα fitness tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή