Παραίτηση Σταθάκη για το φιάσκο με το «Εξοικονομώ κατ’οίκον» ζήτησε ο Μανιάτης

Παραίτηση Σταθάκη για το φιάσκο με το «Εξοικονομώ κατ’οίκον» ζήτησε ο Μανιάτης

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι πολίτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» ζήτησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι το πρόγραμμα ήταν έτοιμο από το 2015 και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν το αξιοποίησε, «με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες».

Χθες ο κ. Σταθάκης μιλώντας στον ANT1 είπε «Ημασταν προετοιμασμένοι για 17.000 άτομα και τις πρώτες δύο ώρες είχαμε 1,5 εκατ. "χτυπήματα" και το σύστημα έπεσε γιατί εντοπίσαμε 60 κόμβους που έστελναν αλλεπάλληλες εισόδους».

Παράλληλα, ο κ. Σταθάκης είπε πως «Το πρόγραμμα "Εξοικονομώ 2", όπως έχει σχεδιαστεί αυτή τη στιγμή, έχει χρήματα για 40.000 νοικοκυριά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή