Νέα τροπή με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι

Νέα τροπή με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 19χρονου στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία που αλλάζουν το τοπίο σχετικά με την αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη.

Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι το θύμα είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τον δράστη με σκοπό να λύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Από την ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ραντεβού των δύο και να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση της 17χρονης φίλης του θύματος που ήταν μπροστά στο περιστατικό, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο θανάσιμος τραυματισμός του προέκυψε όταν αντιστάθηκε σε απόπειρα ληστείας. Ωστόσο, νεότερα στοιχεία «δείχνουν» προσωπικές διαφορές.

Το περιστατικό

Τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 5:20 περίπου, ο 19χρονος ήταν παρέα με μία 17χρονη στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι, όταν διαπληκτίστηκε με τον δράστη και άλλα δύο άτομα.

Ένας από τους τρεις, όταν η κατάσταση ξέφυγε, μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 19χρονο και τράπηκε σε φυγή. Ο 19χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή