Ξανά από την αρχή τον… Δεκέμβριο η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ξανά από την αρχή τον… Δεκέμβριο η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από ακροαματική διαδικασία που έχει διαρκέσει ήδη ενάμιση χρόνο, η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οδηγήθηκε σε αδιέξοδο κα θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, λόγω αποχής της προέδρου του Δικαστηρίου και ελλείψει αναπληρώσεώς της από άλλο δικαστικό λειτουργό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε σε δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοικήσεως Αγγελου Φιλιππίδη, ορίστηκε να ξεκινήσει εκ νέου, με άλλη δικαστική σύνθεση, τον προσεχή Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις 3 του μήνα.

Η πρόεδρος της δίκης Μαρία Κουτέρη, κατά της οποίας είχε ήδη υποβληθεί αίτημα εξαίρεσης, υπέβαλε μόνη της δήλωση αποχής, η οποία και έγινε δεκτή με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί, καθώς λόγω ελλείψεων σε δικαστές δεν είχε οριστεί αναπληρωτής σε αυτή τη δίκη όπως και σε πολλές άλλες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του Τ.Τ. που έχει διαρκέσει ενάμιση χρόνο, είχε αναλωθεί σε διαδικαστικά θέματα κατά κύριο λόγο και δεν είχε ολοκληρωθεί ούτε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή