Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής, υπό την μπαγκέτα του συνθέτη Ιάκωβου Κονιτόπουλου, θα παρουσιάσει έργα Ελληνίδων συνθετριών σε πρώτη εκτέλεση. Στις 8.30 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 ετών από τη γέννηση του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, η αίθουσα τέχνης του Ιανού διοργανώνει ένα εικαστικό αφιέρωμα στη ζωή και στο έργο του Ισπανού ποιητή. Από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., Σταδίου 24.

• Οι εγγονές του γλύπτη Γεωργίου Μπονάνου, Μαρία Γαβρίλη και Σοφία Μπονάνου, παρουσιάζουν τη ζωή και το έργο του μέσα από τα γραπτά του, με παράλληλη προβολή πλήθους διαφανειών. Στις 7.30 μ.μ., στο Μουσείο Μπενακη, Βασ. Σοφίας και Κουμπάρη 1.

• Εγκαινιάζεται απόψε στις 20.00 η εικαστική έκθεση «Ξυπνάς σε α΄ πρόσωπο» της Μαρίας Γλύκα. Από τις 2 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., στο Beton 7, Πύδνας 7. Διάρκεια έως 5/4.

• Σήμερα στις 7.30 μ.μ. εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αλέξη Κυριτσόπουλου, με τίτλο «Ζωγραφιές με παρέες». Στη Skoufa gallery, Σκουφά 4. Διάρκεια έως 14/4.

• Παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου «Η χλόη της ανατριχίλας» του Νίκου Κατσαλίδα. Στις 7 μ.μ., στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α.

• Εγκαίνια της έκθεσης του Αχιλλέα Παπακώστα με τίτλο «Στα όρια της γραμμής». Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44 και Τοσίτσα 1. Από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή