Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μίνι σειρά που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και με θέμα την καταστροφή του Τσερνομπίλ ετοιμάζει το HBO σε συνεργασία με το βρετανικό Sky. Το σόου, το οποίο θα έχει το όνομα του μοιραίου πυρηνικού σταθμού, προσέθεσε πρόσφατα στο δυναμικό του τους Εμιλι Γουάτσον και Στέλαν Σκάρσγκαρντ (φωτ.). Η πρώτη θα υποδυθεί μια Σοβιετική φυσικό, ενώ ο δεύτερος θα έχει τον ρόλο ενός γραφειοκράτη του υπουργείου Ενέργειας. Δημιουργός της σειράς είναι ο ηθοποιός Τζάρεντ Χάρις.

(…) Κάθετη πτώση του Snapchat προκάλεσε μια ανάρτηση της Ριάνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια προκάλεσε την πτώση της μετοχής της σόσιαλ εφαρμογής 5%, που μεταφράζεται σε απώλεια αξίας 1 δισ. δολαρίων, ξεσπώντας με ανακοίνωσή της για μια διαφήμιση που «ξέφυγε» από τους μηχανισμούς ασφαλείας του Snapchat. Η διαφήμιση ρωτούσε «Θα ρίχνατε ένα χαστούκι στη Ριάνα ή μια γροθιά στον Κρις Μπράουν;», κάτι που εξόργισε την τραγουδίστρια, καθώς υπήρξε θύμα κακοποίησης του Μπραουν. Η εταιρεία στην οποία ανήκει η εφαρμογή ζήτησε συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Ριάνα.

(…) Ενας εξαιρετικά ταλαντούχος Ελληνας τρομπετίστας, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, και το κουαρτέτο του εμφανίζονται στις 28 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club. Η διαρκής αναζήτηση του καινούργιου είναι χαρακτηριστικό γνώρισμά του, γι’ αυτό στη δισκογραφία του θα βρει κανείς από τον ευρωπαϊκό ήχο της τζαζ μέχρι ambient και ηλεκτρική μουσική, μαζί με ένα ακουστικό αφιέρωμα στους Πινκ Φλόιντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή