Kάμερα στα έργα του γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς» από την ΑΕΚ

Kάμερα στα έργα του γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς» από την ΑΕΚ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάμερα καταγραφής των εργασιών του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τοποθετήθηκε, χθες, στον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο σπίτι της ομάδας. Μέσω της ιστοσελίδας www.agiasofia.today οι φίλοι της Ενωσης θα μπορούν να παρακολουθούν μέσω Διαδικτύου την πρόοδο των εργασιών.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ συνεχίζει τις προπονήσεις της χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κονέ και Αραούχο. Απόντες από τα Σπάτα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης (εθνική ανδρών), Γαλανόπουλος (εθνική ελπίδων), Γιούσης (εθνική νέων), Μασούντ (εθνική Ιράν) και Βράνιες (Βοσνία/Ερζεγοβίνη). Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Θετικά είναι τα νέα και από τους μακροχρόνια απόντες της ΑΕΚ, καθώς ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος που είχε υποστεί ρήξη χιαστού, εισέρχεται στον τελευταίο μήνα της αποθεραπείας του, συμμετέχοντας ενεργά σε μεγάλο κομμάτι των προπονήσεων. Ο παίκτης της ΑΕΚ παίρνει μέρος σε ασκήσεις με μπάλα και κάποια «οικογενειακά διπλά». Ο Γιόχανσον που είχε υποστεί ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό, δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι, ωστόσο ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, με την ελπίδα να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σουηδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή