Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της… πληρωμής φαίνεται πως έχει φτάσει για τα «πιτσιρίκια» του «Stranger Things». Οπως έγινε γνωστό, οι έφηβοι πρωταγωνιστές της σειράς-φαινόμενο θα περάσουν σε εξαψήφια νούμερα αμοιβών (περίπου 150.000 δολάρια) ανά επεισόδιο, για τον τρίτο κύκλο που βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Το νούμερο αυτό βέβαια ισχύει για τα αγόρια της σειράς, μιας και η πραγματική σταρ του σόου Μίλι Μπόμπι Μπράουν (φωτ.) –η γνωστή Eleven– θα αμειφθεί με αρκετά περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές πως μιλάμε για ποσά τεράστια για ηθοποιούς της ηλικίας τους.

(…) O κάτοχος των μεγαλύτερων λογοτεχνικών διακρίσεων της Γερμανίας, o 45χρονος ποιητής Γιαν Βάγκνερ, θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή τη διοργάνωση «Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018» και την έκδοση της ανθολογίας «Το σπουργίτι του Γκέρικε και άλλα ποιήματα» (εκδ. Κίχλη). Η παρουσίαση του Βάγκνερ και της ανθολογίας θα γίνουν στο Ινστιτούτο Γκαίτε, την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ.

(…) Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο μυθιστόρημα του Aμερικανού ηθοποιού Σον Πεν με τίτλο «Bob Honey Who Just Do Stuff», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ο ήρωας του Πεν, γνωστός για την κριτική του στον Τραμπ, είναι ο Bob Honey, ένας «πολυτεχνίτης», από προμηθευτής πολεμικού υλικού μέχρι μυστικός εκτελεστής που στέλνει επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είμαστε ένα έθνος που χρειάζεται έναν δολοφόνο μου. Στείλε μου tweet, σε προκαλώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή