Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου, Μάντζαρη με ΤΣΣΚΑ

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου, Μάντζαρη με ΤΣΣΚΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός για τον Ολυμπιακό στον σημερινό αγώνα με την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα (19.00), δεδομένων των απουσιών (Μάντζαρης, Παπανικολάου, Τολιόπουλος) που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και της ανωτερότητας που έχει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

«Παίζουμε με την πρωτοπόρο, μια ομάδα που είναι φαβορί για το φάιναλ φορ, μια ομάδα που δίνει ανελλιπώς το “παρών” στα φάιναλ φορ. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη λόγω των δύο σοβαρών ελλείψεών μας», παραδέχθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εχουμε βάλει κάποιους στόχους για το παιχνίδι αυτό και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι θέμα συγκέντρωσης και προσήλωσης στο πλάνο. Θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα επιλογής: «Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εχουμε τέσσερα παιχνίδια και θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν το έχω κάνει ποτέ ως προπονητής, ούτε ο Ολυμπιακός ως ομάδα».

Η 27η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με τα παιχνίδια Eφές – Χίμκι, Μπασκόνια – Μπάμπεργκ και Μάλαγα – Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή