Eνα βήμα πριν από τους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ

Eνα βήμα πριν από τους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο τις προκρίσεις που θα τους φέρουν στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ οι ομάδες του Ολυμπιακού θα μπουν σήμερα στα «ταραφλέξ», στου Ρέντη οι άνδρες και στo Κράσνονταρ (Ρωσία) οι γυναίκες. Οι άνδρες αντιμετωπίζουν τη Σοργκούτ (19.00) και οι γυναίκες την Ντιναμό.

Η ανδρική ομάδα των «ερυθρολεύκων» μετά τη νίκη στη Ρωσία με 3-0 σετ χρειάζεται δυο σετ για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Ο προπονητής Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε αυτή την επιτυχία στον σύλλογο και στους οπαδούς μας. Η Σοργκούτ σίγουρα θα παίξει καλά και εμείς πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης με μεγάλη συγκέντρωση», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας.

Την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ θα διεκδικήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «Πειραιώτισσες». Μετά τη νίκη τους με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, στου Ρέντη, χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Σε περίπτωση ήττας με 3-2, το «εισιτήριο» για τον τελικό θα κριθεί στο «χρυσό» σετ. «Γνωρίζουμε ότι η ρωσική ομάδα είναι πολύ δυνατή και προέρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε στην έδρα της Ντιναμό να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό», τόνισε η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου.

• Την αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσε η απόφαση του μονομελούς πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου να τιμωρήσει την ομάδα με 1.500 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς των «αιωνίων», έξω από τον σύνδεσμο του συλλόγου στην Καλλιθέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή