Νίκη του ΠΑΟΚ, τέλος ο Γιαννάκης

Νίκη του ΠΑΟΚ, τέλος ο Γιαννάκης

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «σήμα κινδύνου» για την παραμονή του Αρη στην Α1 κατηγορία άναψε ο «αιώνιος» αντίπαλός του, ΠΑΟΚ, που νίκησε (65-66) στο αναβληθέν ντέρμπι, της 18ης αγωνιστικής και πάγωσε τους 5.000 φανατισμένους οπαδούς στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ έφερε το τέλος του Γιαννάκη από τον πάγκο του Αρη (διάδοχός του ο Σούμποτιτς). Το τρίποντο του Θοδωρή Ζάρα στα 4΄΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έμοιαζε μ’ εκδίκηση από τον πρώην παίκτη του Αρη, καθώς σε συμμετοχή εφτά λεπτών είχε δύο εύστοχα τρίποντα, δύο ασίστ και δύο λάθη.

Ο Αρης παρέμεινε στις 6 νίκες και στη 12η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα το επόμενο, εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα, μεθαύριο να έχει τον χαρακτηρισμό «τελικού», αν και στο πρόγραμμά του υπάρχουν τρεις ακόμη εντός έδρας αγώνες, με την Κύμη, τον Πανιώνιο και το Ρέθυμνο. Η ομάδα του Γιαννάκη ήταν αποτελεσματική αμυντικά και είχε τον έλεγχο του ρυθμού (ημ. 35-36), ενώ στην επίθεση βρήκε λύσεις από τον Αθηναίου και τον Τσαϊρέλη, σε αντίθεση με τους ξένους συμπαίκτες τους, Μάρας και Ντουβιέ. Στην τελευταία επίθεση, ο Μπελ αστόχησε σε σουτ δύο πόντων. Ο ΠΑΟΚ έχανε με 7 πόντους (62-55 στο 3΄ 47΄΄ πριν από τη λήξη), αλλά σημείωσε σερί 3-11 (ο Αρης σκόραρε μόνο σε 3 βολές) και έφτασε στην 11η νίκη του.

ΑΡΗΣ: Μάρας 2, Μποχωρίδης 5, Φλιώνης 3 (1), Τσαϊρέλης 16 (1), Μούρτος 3, Πουλιανίτης 2, Χρηστίδης 1, Αθηναίου 18 (3), Ντουβιέ 3 (1), Μπελ 12.

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 3 (1), Κατσίβελης 3, Τζάκσον, Γκος 12, Τζόουνς 7 (1), Πέτεγουεϊ 2, Κρουμπάλι 6, Κόνιαρης 5, Τσόχλας, Μαργαρίτης 6, Ζάρας 6 (2), Χαραλαμπόπουλος 16 (2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή