Ενθερμος υποστηρικτής της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δηλώνει σταθερά η Αγκυρα

Ενθερμος υποστηρικτής της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δηλώνει σταθερά η Αγκυρα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τουρκία παραμένει ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ, διαβεβαίωσε την υπουργό Άμυνας της ΠΓΔΜ Ρνταμίλα Σεκέρινσκα που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Όπως αναφέρει το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων (MIA), η κ. Σεκέρινσκα είχε συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου που σημείωσε και αυτός από την πλευρά του ότι η στήριξη της Τουρκίας στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να εκφραστεί στη Σύνοδο των Υπουργών της Συμμαχίας τον Απρίλιο καθώς και στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κ. Σεκέρινσκα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την τουρκική υποστήριξη, λέγοντας ότι η πολιτική ανοικτών θυρών του ΝΑΤΟ είναι πολύ σημαντική για τα Σκόπια που «εργάζονται για μεταρρυθμίσεις και για τη διευθέτηση προβλημάτων που οδηγούν στο δρόμο για ένταξη στο ΝΑΤΟ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή