Υπόμνημα κατέθεσε ο ΠΑΟΚ με οπτικοακουστικό υλικό

Υπόμνημα κατέθεσε ο ΠΑΟΚ με οπτικοακουστικό υλικό

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα επεισόδιο στο πολυτάραχο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ παίχτηκε χθες, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έστειλε υπόμνημα προς το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ, που περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των αποδυτηρίων της Τούμπας κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα.

Με αυτό τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενισχύσει τη θέση του ενόψει της επικείμενης απόφασης.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θεωρεί πως το υλικό του βίντεο δεν είναι επιβαρυντικό για την ίδια. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ αναμένεται είτε αύριο είτε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Την ίδια ώρα, η αθλητική εφημερίδα Live Sport αποκάλυψε χθες το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ για το ματαιωθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιτροπή διαχωρίζει τη διακοπή αγώνα από τη μη έναρξή του και λόγω αυτής της διατύπωσης στον πειθαρχικό κώδικα δικαιολογήθηκε η επιστροφή των βαθμών που είχαν αφαιρεθεί πρωτοδίκως από τον ΠΑΟΚ.

• Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό έδωσε χθες στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, επικρατώντας με 4-0. Για την Ενωση σκόραρε δύο τέρματα ο Κλωναρίδης και από ένα οι Αϊντάρεβιτς και Γιακουμάκης. Ο Νίκλας Χουλτ κλήθηκε από την εθνική ομάδα της Σουηδίας για τους φιλικούς αγώνες με τη Χιλή το Σάββατο στη Στοκχόλμη και με τη Ρουμανία στις 27 Μαρτίου στην Κραϊόβα. Υπενθυμίζεται πως η Σουηδία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

• Ο Τζάλμα Κάμπος επέστρεψε με γκολ στην αποστολή της Εθνικής Ανγκόλας ανοίγοντας το σκορ σε φιλική αναμέτρηση με την εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, οδηγήθηκε στα πέναλτι και νικήτρια αναδείχθηκε η Νότιος Αφρική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή