Κουρουμπλής αντί Καμμένου στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου στις ΗΠΑ

Κουρουμπλής αντί Καμμένου στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου στις ΗΠΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραστεί τελικά αντί του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου στην καθιερωμένη εκδήλωση του Λευκού Οίκου προς τιμήν της 25ης Μαρτίου 1821, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομογένειας. 

Ο κ. Καμμένος θα πήγαινε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εκπροσωπήσει τη χώρα στους εορτασμούς, που θα λάβουν χώρα σήμερα (Πέμπτη 22 Μαρτίου), ωστόσο – όπως έγινε χθες γνωστό – η προγραμματισμένη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη της Emirates ακυρώθηκε, λόγω κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της πόλης. 

Κατά πληροφορίες ο κ. Κουρουμπλής θα εκπροσωπήσει σήμερα την χώρα, καθώς βρισκόταν ήδη στη Νέα Υόρκη όπου χθες υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας και του New York State University Maritime College παρουσία του Ελληνα υπουργού, στο πλαίσιο της προώθησης διμερούς συνεργασίας ΗΠΑ Ελλάδας, στη ναυτική εκπαίδευση.

Ο εορτασμός προς τιμήν της ομογένειας και της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου είχε ξεκινήσει επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρήγκαν – 40ού προέδρου των ΗΠΑ – ενώ με την πάροδο των χρόνων έχει γίνει θεσμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή