Δεν θα προσέλθει στην Προανακριτική για τη Novartis ούτε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Δεν θα προσέλθει στην Προανακριτική για τη Novartis ούτε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ανδρέα Λυκουρέντζο που αρνήθηκαν να προσέλθουν στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της Novartis και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Προανακριτικής, Θοδωρή Δρίτσα ενημερώνει ότι δεν θα καταθέσει στην Επιτροπή.

Οπως επισημαίνει, μετά την αποχώρηση από τις εργασίες της Επιτροπής του συνόλου των Βουλευτών όλων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, οι παραμένοντες στην Επιτροπή Βουλευτές, ταυτίζονται απολύτως με εκείνους οι οποίοι υπέγραψαν την πρόταση κατηγορίας και κατά συνέπεια η Επιτροπή έχει απωλέσει με αυτή την σύνθεση, την νομιμοποίηση η οποία παρασχέθηκε σ’ αυτήν με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για το διορισμό της, εις την οποία προβλέπεται η εκπροσώπηση όλων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Παράλληλα, τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος, οι μάρτυρες δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν κατά παραβίαση κάθε δικονομικού και ουσιαστικού κανόνα Δικαίου, ο οποίος ρυθμίζει την διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή