Ομηρία σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων

Ομηρία σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Ε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων, όταν ένας υπαρχιφύλακας, στην προσπάθειά του να ελέγξει ένα κελί, πιάστηκε όμηρος από Ελληνα κρατούμενο.

Ο κρατούμενος κράτησε όμηρο τον υπαρχιφύλακα, απειλώντας τον με μαχαίρι στο ύψος του λαιμού του, ωστόσο επενέβησαν άλλοι κρατούμενοι και τον αφόπλισαν.

Ο υπαρχιφύλακας φέρει ένα ελαφρύ κόψιμο στο λαιμό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας εντός της φυλακής.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες, πάλι στις φυλακές Τρικάλων, Ελληνας ποινικός κρατούμενος επιτέθηκε με ξυράφι στον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος και τον τραυμάτισε στο λαιμό ευτυχώς όχι σοβαρά.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας κρατούμενος ζήτησε ακρόαση – για προσωπικό του ζήτημα – από τον αρχιφύλακα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όμως, τα πνεύματα, για άγνωστο λόγο, οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο κρατούμενος να αποπειραθεί να μαχαιρώσει τον σωφρονιστικό με ξυράφι που έφερε πάνω του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή