Στον Αλίκαμπο έγινε η κηδεία του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη

Στον Αλίκαμπο έγινε η κηδεία του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κοιμητήριο του τόπου καταγωγής του στον Αλίκαμπο Χανίων «αναπαύεται» από σήμερα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 55 ετών.

H εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 3.30 μετά το μεσημέρι στο εκκλησάκι του Άι Γιάννη παρουσία αντιπροσωπείας συναδέλφων του από την ΕΡΤ, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Βάλιας Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη, του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, φίλων και συγχωριανών του εκλιπόντος που του είπαν το τελευταίο «αντίο».

«Νίκος Γρυλλάκης ήταν δημοσιογράφος με όλη την έννοια της λέξης. Εμβριθής, αντικειμενικός, εργατικός», δήλωσε για τον εκλιπόντα ο βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης. «Η γη του Αποκόρωνα δέχεται σήμερα τον Νίκο Γρυλλάκη. Είναι κρίμα, έφυγε σε νεαρή ηλικία είχε ακόμα πολλά να προσφέρει», επεσήμανε από την πλευρά της η βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη.

«Δύσκολη ημέρα για όλους μας. Ο Νίκος “έφυγε”. Η αίθουσα σύνταξης είναι άδεια, η ΕΡΤ ορφάνεψε», ανέφερε η δημοσιογράφος Χρύσα Παπασταύρου.

Στέφανα απέστειλαν ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η διοίκηση της ΕΡΤ, ο εντεταλμένος σύμβουλος ειδήσεων Βασίλης Ταλαμάγκας, οι συνάδελφοί του στο κρατικό κανάλι, η ΕΣΗΕΑ, το Κτηματολόγιο ΑΕ, η ΕΥΔΑΠ και άλλοι.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες του ιερού ναού Αγίου Ιωάννη στο χωριό Αλίκαμπος. O Νίκος Γρυλλάκης μπήκε στον χώρο της δημοσιογραφίας από μικρή ηλικία. Ήταν ανταποκριτής Χανίων στην αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ». Εργάστηκε στις τοπικές εφημερίδες «Αθλητική Επιθεώρηση», «Εθνική Φωνή», «Κήρυξ», καθώς και στην ΕΡΑ Χανίων και εκτός από το «Φως» ήταν ανταποκριτής στην εφημερίδα «Έθνος» καθώς και σε άλλες.

Στην Αθήνα, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην «Μεσημβρινή» και στην συνέχεια στην ΕΡΤ όπου είχε αναλάβει το ρεπορτάζ του υπουργείου Περιβάλλοντος ,

Ήταν παντρεμένος και είχε ένα αγόρι ηλικίας 2,5 ετών.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή