Τριπλή έρευνα για την ομηρία σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων

Τριπλή έρευνα για την ομηρία σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Τρικάλων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριπλή έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τη νέα επίθεση σε βάρος σωφρονιστικού υπαλλήλου από κρατούμενους, το βράδυ της Κυριακής, για αναζήτηση ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών.

Αστυνομία και εισαγγελέας έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία σε βάρος 4 κρατουμένων των φυλακών Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 4 κρατούνται πλέον στο πειθαρχείο. Ο ένας κρατούμενος φέρεται ως πρωταίτιος της επίθεσης σε βάρος του υπαρχιφύλακα και ήταν αυτός που τον απείλησε και βιαιοπράγησε σε βάρος του.

Ακόμα ένας κρατούμενος φέρεται να τον ενθάρρυνε για την πράξη του ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στον προθάλαμο των φυλακών, έξω από τα κελιά τους για ηθική συμπαράσταση στον πρώτο κρατούμενο.

Από τις φυλακές διενεργείται πειθαρχική έρευνα ενώ με εντολή του γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτ.Φυτράκη διενεργείται και εσωτερικός έλεγχος σε μια προσπάθεια να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες του επεισοδίου και να αναζητηθούν τρόποι για αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή