Τρία νέα προϊόντα για ακαταμάχητο βλέμμα

Τρία νέα προϊόντα για ακαταμάχητο βλέμμα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Touche Eclat του YSL Beauty δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και best-selling concealer της αγοράς. Φωτίζει, καλύπτει, περιγράφει και αποδεδειγμένα λειτουργεί τέλεια, όχι μόνο στις ατέλειες, αλλά και κάτω από τα μάτια, χαρίζοντας φως. Η συλλεκτική του έκδοση για το 2018 φέρει το εμβληματικό logo του οίκου σε ασημένιο glitter. 

Τρία νέα προϊόντα για ακαταμάχητο βλέμμα-1

Το Long-Wear Sparkle Stick της Bobbi Brown είναι μια σταθερή σκιά σε 9 στικ αποχρώσεις. Η σύνθεση από πολυδιάστατες πέρλες δημιουργεί μια επιφάνεια που αντανακλά το φως, χαρίζοντας πρισματικό φινίρισμα και εξασφαλίζοντας λαμπερό εφέ. Χάρη στην υδάτινη gel τεχνολογία του στεγνώνει γρήγορα και παραμένει αναλοίωτο στη διάρκεια της ημέρας.

Τρία νέα προϊόντα για ακαταμάχητο βλέμμα-2

Κανένα βλέμμα δεν είναι τέλειο χωρίς τα σωστά φρύδια. Η Tinted Brow Mascara της Korres είναι η νέα μάσκαρα φρυδιών, σε τρεις αποχρώσεις, που διαμορφώνει, γεμίζει, χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια και έχει διάρκεια έως και 12 ώρες. Η ανάλαφρη, smudge-proof gel σύνθεση, βασισμένη σε minerals, καολίνη και φυσικά κεριά, τα περιποιείται και χωρίς να τα σκληραίνει.

Τρία νέα προϊόντα για ακαταμάχητο βλέμμα-3

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή