Eκπτωση 50% κατά το Πάσχα στα εισιτήρια των αναπληρωτών καθηγητών και δασκάλων που υπηρετούν στα νησιά

Eκπτωση 50% κατά το Πάσχα στα εισιτήρια των αναπληρωτών καθηγητών και δασκάλων που υπηρετούν στα νησιά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών καθηγητών και δασκάλων, οι οποίοι υπηρετούν στην νησιωτική Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων διακοπών του σχολικού έτους, που αποφάσισαν τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τις περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας, θα ισχύσει και για τις μέρες από την Παρασκευή 30 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 15 Απριλίου.

Οι αναπληρωτές  θα μπορούν να λάβουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ιδίων, καθώς και στα ναύλα των ΙΧ και δικύκλων τους, για μετακινήσεις από και προς τα νησιά που υπηρετούν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της έκπτωσης είναι η προσκόμιση, από πλευράς των εκπαιδευτικών, πρόσφατης βεβαίωσης του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα βεβαιώνεται α) το σχολείο που υπηρετούν, β) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι καθώς και γ) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Η βεβαίωση δύναται να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας (από fax ή e-mail).

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη δράση είναι οι AEGEAN SPEED LINES, ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONISSOS FERRIES, KEFALONIAN LINES, LEVANTE FERRIES, MINOAN LINES, SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ZANTE FERRIES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή