Ανασκευάζει ο Κατσίκης: H απάντησή μου ήταν υποθετικό σενάριο

Ανασκευάζει ο Κατσίκης: H απάντησή μου ήταν υποθετικό σενάριο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε δήλωση του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, ανασκευάζει τα όσα είπε το πρωί, λέγοντας πως δεν πρότεινε ανταλλαγή μεταξύ των Ελλήνων αξιωματικών και των 8 Τούρκων. 

Η δήλωση του έχει ως εξής: 

«Δεν πρότεινα, ούτε στήριξα την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους. Τέτοιες πράξεις και ενέργειες δεν νοούνται σε ένα κράτος δικαίου και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσα να τις υιοθετήσω. Η απάντησή μου ήταν υποθετικό σενάριο, σε μία υποθετική ερώτηση» δήλωσε ο βουλευτής Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Νωρίτερα, ο κ. Κατσίκης είχε προχωρήσει σε διευκρινιστικές δηλώσεις και μέσω του Newpost λέγοντας: «Εκφράζω προσωπική άποψη. Αναφέρθηκα σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ό,τι κόστος για τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου μου, ούτε του κόμματός μου», πρόσθεσε.

Κορυφαίοι συνεργάτες του Πάνου Καμμένου με αφορμή την δήλωση του βουλευτή, σημείωναν εξ αρχής πως πρόκειται για προσωπικές απόψεις και διατυπώσεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον Πάνο Καμμένο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή