ΟΠΑΠ: Διπλασιασμός των VLTs μέχρι το τέλος του έτους

ΟΠΑΠ: Διπλασιασμός των VLTs μέχρι το τέλος του έτους

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tον διπλασιασμό των λειτουργούντων παιγνιομηχανημάτων (VLTs) μέχρι το τέλος του έτους, προέβλεψε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ. Ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ, μιλώντας σήμερα προς τους αναλυτές με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δ' τριμήνου 2017, σημείωσε ότι ήδη λειτουργούν 11.100 μηχανές και ότι είναι εφικτό μέχρι το τέλος του 2018, να έχουν τεθεί σε λειτουργία τουλάχιστον 20.000 μηχανές. Σύμφωνα με τον κ. Κόουπ, η ανάπτυξη του δικτύου των VLTs προχωρά με βάση τον σχεδιασμό της εταιρείας και ότι στο τέλος του 2017, είχαν τεθεί σε λειτουργία  278 αποκλειστικά καταστήματα (gaming halls) στα οποία λειτουργούσαν περίπου 10.000 παιγνιομηχανήματα. 

Θετική εξάλλου χαρακτήρισε και την υποδοχή των SSBTs (αυτόματες μηχανές στοιχηματισμού) τόσο από τους πράκτορες του ΟΠΑΠ όσο και τους πελάτες τους. Στο τέλος του 2017 είχαν τεθεί σε λειτουργία 1.400 SSBTs σε 676 πρακτορεία. Σήμερα, έχουν εγκατασταθεί σχεδόν 2.000 SSBTs σε περίπου 1.000 πρακτορεία ΟΠΑΠ και στόχος είναι να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός τους, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου 2018 στη Ρωσία.

Κατά τον κ. Κόουπ ο τεχνολογικός μετασχηματισμός του ΟΠΑΠ προχωρά βάσει του προγραμματισμού και ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα τεθεί σε λειτουργία η νέα online στοιχηματική πλατφόρμα που θα λειτουργήσει ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Συνολικά, η ολοκλήρωση των έργων τεχνολογικού μετασχηματισμού θα προσφέρει στην εταιρεία μεγαλύτερες λειτουργικές δυνατότητες και περισσότερο στρατηγικό έλεγχο.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή