Παναθηναϊκός: Στην αναμονή οι νέοι διακανονισμοί

Παναθηναϊκός: Στην αναμονή οι νέοι διακανονισμοί

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς υπογραφές από τους παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν τα έγγραφα του νέου διακανονισμού που τους προτείνει η ΠΑΕ προκειμένου να κλείσει θετικά από την πλευρά τους αυτό το σημαντικό κομμάτι του φάκελου αδειοδότησης. Οι «πράσινοι» είχαν διαμηνύσει ότι, πριν συζητήσουν με τους δικηγόρους τους για να αποφασίσουν αν θα υπογράψουν, ήθελαν να μιλήσουν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για να τους δώσει μια εικόνα της κατάστασης.

Επικαλούμενος ασφυκτικές υποχρεώσεις λόγω των επαφών με τους πιστωτές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν εμφανίστηκε στο Κορωπί και οι παίκτες ζήτησαν να τους μιλήσει οπωσδήποτε την Παρασκευή, μιας και σήμερα έχουν ρεπό. Η γενική αίσθηση είναι ότι έχουν διάθεση να κάνουν κι άλλη υπομονή, αλλά θέλουν μια ισχυρή δέσμευση για να υπογράψουν. Μέχρι τώρα, έχουν πληρωθεί μόνο τη δόση Οκτωβρίου. Εκκρεμεί του Δεκεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα κλείνει κι αυτή του Μαρτίου.

Λόγω ενός τυπικού λάθους, το Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε δύο ημέρες αναβολή στην εκδίκαση του αιτήματος του Βέμερ για ενεργοποίηση και επιβολή ποινών. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο και ο δικηγόρος του Γερμανού ζητεί απόφαση αυθημερόν προκειμένου να μην προκύψει πολύ μεγαλύτερη καθυστέρηση στην επιβολή του -3.

Οι βαθμοί αφαιρούνται τρεις εργάσιμες μετά τον τελευταίο αγώνα που δίνει η υπόχρεη ομάδα, οπότε εάν δεν βγει απόφαση πριν από το ματς με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός κερδίσει χρόνο άλλων δύο εβδομάδων λόγω της διακοπής του Πάσχα. Ακόμα κι έτσι, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η διαφορά είναι χαώδης. Μέσα σ’ όλα, ο Πέτριτς κέρδισε την προσφυγή για 170 χιλ. ευρώ που όφειλε ο Παναθηναϊκός να καταβάλει στην εφορία, χωρίς σ’ αυτή τη φάση να υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή