Convert Group eBusiness Consulting: Μια χαρούμενη ομάδα!

Convert Group eBusiness Consulting: Μια χαρούμενη ομάδα!

3' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Convert Group δημιουργήθηκε το 2014 από τον Παναγιώτη Γκεζερλή και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβουλευτικής σε ebusiness και ecommerce στην Ελλάδα. Λόγω του εύρους των δραστηριοτήτων της, η Convert Group έχει πελάτες από τράπεζες και εταιρείες ένδυσης μέχρι φαρμακεία και εταιρείες εστίασης. Η Convert Group διαθέτει τέσσερα business units: eConsulting, eMarket Research, eRecruiting & eSkills Training.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Η Convert Group έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις εκδηλώσεις, καθώς κάθε φορά που έρχεται νέος συνεργάτης υπάρχει το σχετικό welcome party σε εστιατόριο ή bar της περιοχής. Στις εταιρικές επιτυχίες διοργανώνονται Success Stories Parties με ποτό ή φαγητό σε εστιατόριο, τα γενέθλια γιορτάζονται με surprise birthday parties, τα Χριστούγεννα υπάρχει το Secret Santa Party, όπου μετά από κλήρωση όλοι αγοράζουν «μυστικά» ένα δώρο σε κάποιον συνάδελφό τους, ενώ την τελευταία ημέρα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές υπάρχει το σχετικό Summer Vacation Party στο γραφείο με μουσική και φαγητό! Ξεχωριστά είναι και τα Basketball/Football Parties κάθε φορά που συμμετέχει η εθνική ή ελληνική ομάδα σε μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και όλη η εταιρεία μαζεύεται στο meeting room, όπου προβάλλεται ο αγώνας σε απευθείας σύνδεση. Ακόμη, η εταιρεία έχει θεσπίσει και τα Video Games Nights, κατά τα οποία μετά το πέρας του ωραρίου υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί να καθίσει (συνήθως σε ομάδες) στο meeting room ή στο «δωμάτιο με τον καναπέ» και να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια σε κονσόλα.

Μερικές από τις παροχές της:

Η Convert Group παρέχει στους εργαζομένους της, μεταξύ άλλων, ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, δυνατότητα ευέλικτου ημερήσιου προγράμματος, δυνατότητα εργασίας από το σπίτι και έξτρα ολοήμερη άδεια όλες τις ημιαργίες ή μη θεσμοθετημένες αργίες. Ακόμη, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο healthy well-being των εργαζομένων της, παρέχοντάς τους μαθήματα yoga, που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ έχει καθιερωθεί μασάζ την δεύτερη Πέμπτη κάθε μήνα από εξειδικευμένο μασέρ, που επισκέπτεται το γραφείο της εταιρείας. Η εταιρεία καθημερινά διαθέτει φρέσκα φρούτα και τουλάχιστον τρία είδη καφέ σε όλους τους εργαζομένους.

Η σημασία της εκπαίδευσης:

Στην Convert Group η εκπαίδευση και η εξέλιξη των ανθρώπων έχει μεγάλη σημασία, γι’ αυτό στηρίζει τους εργαζομένους της στην προσπάθεια για προσωπική ανάπτυξη. Η εταιρεία όμως παρέχει και πιο «εξειδικευμενο» είδος εκπαιδεύσεων, όπως ιδιαίτερα μαθήματα «barbeque cooking» και «recycling everywhere».

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

  1. O CEO κάθε μήνα προωθεί την απόδειξη κατάθεσης της μισθοδοσίας σε καθέναν μας ξεχωριστά, προσθέτοντας στο email του ένα εντελώς προσωπικό μήνυμα που αφορά το πώς συνεισέφερε το στέλεχος αυτόν τον μήνα που πέρασε με τον τρόπο του στην ανάπτυξη της εταιρείας και ότι σίγουρα θα τα πάει πολύ καλά και στο μέλλον ή με μήνυμα να μην απογοητεύεται για κάτι που μπορεί να συνέβη και ότι όλα θα πάνε καλά. Πρόκειται για ένα μήνυμα δύο γραμμών κάθε μήνα στον καθένα προσωπικά, από τον ίδιο τον CEO, που το θεωρώ πολύ σημαντικό.
  2. Είναι μεγάλο προτέρημα να εργάζεσαι με διάθεση και χαμόγελο μαζί με ανθρώπους που εκτιμάς, που σέβεσαι και που συμπαθείς, και η Convert Group έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά.
  3. Πολύ υψηλή ποιότητα δουλειάς και σωστή κυκλοφορία της γνώσης που αποκτά κανείς από κάθε project. Συγκεκριμένα κάθε 2 βδομάδες διοργανώνεται «Internal Seminar», όπου γίνεται εκπαίδευση σχετικά με ένα αντικείμενο. Η γνώση μπορεί να έχει αποκτηθεί από κάποιο project της εταιρείας (όπου παρουσιάζεται και πώς αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα) ή από προσωπική εμπειρία του ατόμου ή μέσω εξωτερικού ομιλητή.

Εταιρεία

Convert Group eBusiness Consulting

Κατάταξη στη λίστα

4 (20-49 εργαζόμενοι)

Αριθμός αστεριών

 

Αξιοπιστία

7

Σεβασμός

8

Δικαιοσύνη

9

Περηφάνια

8

Συντροφικότητα

10

Με τι ασχολείται η συγκεκριμένη επιχείρηση;

Παροχή συμβουλευτικής σε ebusiness και ecommerce

Συνολικός αριθμός εργαζομένων (πλήρους και μερικής απασχόλησης)

22

Τζίρος (2017)

670.000 €

Ποσοστό αποχωρήσεων προσωπικού

0%

Αναλογία ανδρών-γυναικών (πλήρους απασχόλησης)

11/8

Συνολικός αριθμός ωρών ανά έτος αφιερωμένων στην εκπαίδευση κάθε εργαζομένου

51

Ποσοστό γυναικών σε διευθυντικές θέσεις

50%

Παροχή ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους εργαζομένους

Convert Group eBusiness Consulting: Μια χαρούμενη ομάδα!-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή