3 τρόποι να υιοθετήσετε το layering στα κοσμήματά σας

3 τρόποι να υιοθετήσετε το layering στα κοσμήματά σας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες σεζόν η ''τέχνη'' του layering, δηλαδή ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών κομματιών που φοριούνται το ένα επάνω στο άλλο, δεν αφορά μόνο τα ρούχα αλλά και τα κοσμήματά μας και δεν είναι λίγες οι φορές που ζηλέψαμε τον τρόπο με τον οποίο τα διάσημα κορίτσια της μόδας υιοθετούν την τάση με τα αξεσουάρ τους δίνοντας έξτρα στυλ στα καθημερινά σύνολά τους.

Γι' αυτό το λόγο και επειδή η τάση καλά κρατεί εμείς καταγράψαμε τρεις βασικούς τρόπους για να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους.

1.Κολιέ

3 τρόποι να υιοθετήσετε το layering στα κοσμήματά σας-1

Το τρικ σ' αυτή την περίπτωση βρίσκεται στην ασυμμετρία. Συνδύασε διαφορετικά μήκη ξεκινώντας από ένα τσόκερ, συνεχίζοντας με ένα κρεμαστό κολιέ και τελειώνοντας με ένα μακρύ μενταγιόν που να φτάνει μέχρι το στήθος. Για ένα άρτιο αποτέλεσμα, καλύτερα θα ήταν να συνδυάσεις πιο λεπτά μαζί με πιο έντονα κομμάτια.

2.Βραχιόλια

3 τρόποι να υιοθετήσετε το layering στα κοσμήματά σας-2

Μπορεί να μοιάζει δύσκολο να συνδυάσεις διαφορετικά κομμάτια με ιδιαίτερα σχήματα, όμως σ' αυτή την περίπτωση αυτό είναι και το όπλο σου. Ένωσε 2-3 ιδιαίτερα βραχιόλια με ιδιαίτερη μορφή και βάλε στο παιχνίδι και το χρυσό σας ρολόϊ.

3.Σκουλαρίκια

3 τρόποι να υιοθετήσετε το layering στα κοσμήματά σας-3

Τα ασύμμετρα σκουλαρίκια είναι τεράστια τάση αυτή την Άνοιξη, και πριν αγχωθείς, να σε ενημερώσουμε πως δεν χρειάζεται να έχεις 5-6 τρύπες στ' αυτιά για να την ακολουθήσεις. Η μόδα μας δίνει τη λύση αφού τα κλιπ μας βοηθούν στην αποστολή μας. 

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή