Βίντεο από την επίθεση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ

Βίντεο από την επίθεση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο από την χθεσινή επιδρομή των μελών του Ρουβίκωνα στο εξωτερικό του σπιτιού της πρέσβειρας του Ισραήλ στο Ψυχικό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε αυτό εμφανίζονται περίπου 20 άτομα να πετούν φέιγ βολάν τα οποία ανέγραφαν το σύνθημα «Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό». 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 χθες το απόγευμα και αμέσως μετά οι δράστες διέφυγαν δίχως να καταδιωχθούν. Στην είσοδο της πρεσβευτικής κατοικίας υπήρχε αστυνομικός σκοπός, ο οποίος δεν αντέδρασε στη θέα των αντιεξουσιαστών.

Χθες το βράδυ έδινε κατάθεση στο κλιμάκιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας που μετέβη στο σημείο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους συναδέλφους του, στην κινητοποίηση μετείχαν περίπου 20 άτομα, που προσέγγισαν και αποχώρησαν από το σημείο πεζή.

Πιθανολογείται ότι είχαν σταθμεύσει τις μοτοσικλέτες τους στα γύρω στενά προκειμένου να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη διαφυγή τους.

Είναι η δεύτερη φορά που ο «Ρουβίκωνας» θέτει στο στόχαστρό του τη διπλωματική αντιπροσωπεία του Ισραήλ. Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν πραγματοποιήσει επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή