Η Σάκκαρη ξανά στην Ελλάδα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «καρδιά» του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις θα χτυπήσει τον Απρίλιο στην Ελλάδα, με τους φίλους του αθλήματος να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά, για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, τη Μαρία Σάκκαρη. Πρόκειται για τους αγώνες της 2ης κατηγορίας του FedCup που θα διεξαχθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Τατόι Κλαμπ από τις 18 έως τις 21 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Δανίας, της Νορβηγίας, του Λουξεμβούργου, του Ισραήλ, της Αιγύπτου, της Μολδαβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Τελευταία φορά που η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε επί ελληνικού εδάφους ήταν τον Απρίλιο του 2015. Εκτοτε, αγωνίζεται μονάχα στα μεγαλύτερα τουρνουά του εξωτερικού. Στα 22 της χρόνια βρίσκεται πλέον στην 52η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Μαζί με την 21 ετών Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία είναι νούμερο 187 στον κόσμο, την 25χρονη Ελένη Κορδολαίμη (νούμερο 512) και τη 17χρονη Εμμανουέλα Αντωνάκη (νούμερο 1.214) θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής γυναικών. Η κλήρωση των δύο ομίλων θα διενεργηθεί μία ημέρα πριν από την έναρξη των αγώνων, την Τρίτη 17 Απριλίου. Δίχως άλλο, η ελληνική ομάδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Α’ κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις. Η προπώληση των εισιτηρίων για τη σπουδαία διοργάνωση άρχισε από τη σελίδα www.viva.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή