Αντίστροφη μέτρηση για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς

Αντίστροφη μέτρηση για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ληφθεί. Η τοποθεσία είναι το κάστρο του Γουίνδσορ, ο μήνας είναι ο Μάιος, οι καλεσμένοι έχουν λάβει τα προσκλητήριά τους και πιθανότατα η επιλογή του φορέματος έχει γίνει. Σε περίπου πενήντα μέρες ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την 36χρονη Μέγκαν Μαρκλ.

Αυτό που μένει είναι η διευθέτηση των λεπτομερειών όπως δηλώνει η Άννα Μακρέγκορ, διευθύντρια του Wedding Gallery, ενός εκ των μεγαλύτερων γραφείων σχεδιασμού γαμήλιων τελετών του κεντρικού Λονδίνου.

Αντίστροφη μέτρηση για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς-1

«Σίγουρα έχει γίνει η επιλογή του μενού, επομένως τώρα θα ξεκινάει και η επιλογή των ποτών και αυτό είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά κομμάτια στην οργάνωση μιας γαμήλιας τελετής γιατί πρέπει να δοκιμάσεις τα κρασιά», λέει η Μακρέγκορ και προσθέτει ότι μια που αυτός είναι ένας βασιλικός γάμος, σίγουρα το ζευγάρι έχει μερικές πολύ καλές επιλογές από το βασιλικό κελάρι.

Σύμφωνα με την ειδικό το μελλοντικό πριγκιπικό ζεύγος έχει μία ακόμα μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσει και αυτή είναι η διευθέτηση των θέσεων των καλεσμένων. Ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχουν περίπου 600 καλεσμένους κατά την τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ στην απογευματινή δεξίωση έχουν κληθεί περίπου 200 από αυτούς.

Αντίστροφη μέτρηση για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς-2

Πάντως, σύμφωνα με τη διοργανώτρια γάμων όλα είναι ευκολότερα για ένα τέτοιο ζευγάρι που έχει στη διάθεσή του αμέτρητες επιλογές και περίσσεια βοήθεια στη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή