Ανώτατοι αξιωματικοί του γερμανικού στρατού χαιρετούν ναζιστικά τα γερμανικά στρατεύματα που παρελαύνουν θριαμβευτικά στην πλατεία Hρώων (Χέλντενπλατς) της Βιέννης, το 1938. Την ίδια ημέρα, ο Αδόλφος Χίτλερ διακήρυξε την προσάρτηση της Αυστρίας στο Τρίτο Ράιχ (Anschluss), μπροστά σε ένα ενθουσιασμένο πλήθος 200.000 Αυστριακών. (AP Photo)

O γερουσιαστής της Νέας Υόρκης και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Ρόμπερτ Κένεντι, γίνεται δεκτός σε πανηγυρικό κλίμα από πλήθος οπαδών του, στο κέντρο της Φιλαδέλφειας, το 1968. (AP Photo)

Ο ήλιος δύει στο Κάιρο, ενώ ένας στρατιώτης περιμένει υπομονετικά στο αεροδρόμιο την άφιξη των επικεφαλής κρατών και ξένων αξιωματούχων που θα φθάσουν στη χώρα, για να παρευρεθούν στην Ευρωαφρικανική Σύνοδο Κορυφής υπό την αιγίδα του AEC και της ΕΕ, στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, το 2000. Σκοπός της συνόδου ήταν η προώθηση της προοπτικής της ενσωμάτωσης της αφρικανικής ηπείρου στη διεθνή οικονομία, μέσω της δημιουργίας πιο στενών δεσμών με την Ευρώπη και της ενίσχυσης της δημοκρατίας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή. (AP Photo/Enric Marti)

Αμερικανοί στρατιώτες στέκονται σε στάση προσοχής, καθώς η αμερικανική σημαία υψώνεται πάνω από την ιαπωνική νήσο της Ακασίμα, λίγα ναυτικά μίλια μακριά από την Οκινάουα, στην οποία οι αμερικανικές δυνάμεις εισέβαλαν μετά από έξι ημέρες, το 1945. (AP Photo/U.S. Coast Guard via Navy Radiophoto)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ