Καιρός: Ηλιοφάνεια τη Μεγάλη Δευτέρα

Καιρός: Ηλιοφάνεια τη Μεγάλη Δευτέρα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυχτερινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή