Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη

Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο Ερντογάν στην Αντιόχεια, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

«Ξέρετε, κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο», είπε ο Ερντογάν και συνέχισε: «Τότε, ο κ. Τσίπρας, που του είχα μιλήσει, μου είχε πει πως σε 10-15 ημέρες θα κανόνιζε την υπόθεση. Πέρασαν μήνες, πέρασαν χρόνια και ακόμη να το κανονίσει».

 «Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραβίασαν τα σύνορα, ξεσηκώθηκε όλη η Δύση. Μας είπαν είστε μεγάλο κράτος, δώστε τους σε εμάς. Λυπάμαι πολύ, είμαστε κι εμείς κράτος δικαίου. Αυτή η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη. Ότι αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Σταματήστε. Για αυτούς τους τρομοκράτες, (εννοώντας τους 8 Τούρκους), δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα», δήλωσε ο Ερντογάν.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή