Κρήτη: Συλλήψεις αλλοδαπών που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Κρήτη: Συλλήψεις αλλοδαπών που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών που με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπάθησαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνελήφθησαν δύο 25χρονοι, Σύρος και Αφγανός, επειδή επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας και Πακιστάν, προκειμένου να αναχωρήσουν από την Ελλάδα με προορισμό τη Γερμανία. Στο αεροδρόμιο Χανίων συνελήφθη 35χρονος Σύρος, διότι επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει για την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.

Σημειώνεται ότι έως και σήμερα, από τον μήνα Φεβρουάριο, έχουν συλληφθεί για κατοχή πλαστών εγγράφων στα αεροδρόμια της Κρήτης συνολικά 43 άτομα. Οι 42 συλλήψεις έγιναν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και μια στο αεροδρόμιο Χανίων. Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο συνελήφθησαν 7, τον Μάρτιο 33 και τον Απρίλιο 3 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή