Σκουρλέτης: Πρόβλημα εάν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση για το Σκοπιανό

Σκουρλέτης: Πρόβλημα εάν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση για το Σκοπιανό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι «θα αποτελέσει πρόβλημα» η στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να καταψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης αναφορικά με το Σκοπιανό εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

«Χωρίς να υποτιμώ, πράγματι ότι θα αποτελέσει πρόβλημα μια τέτοια στάση των ΑΝΕΛ. Θεωρώ επ' ωφελεία της χώρας ότι θα περάσει μια πρόταση για το Μακεδονικό με ευρύτερες δυνάμεις από αυτές που αποτελούν την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «οι ΑΝΕΛ δεν έχουν πει ότι θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Ο Καμμένος έχει πει ότι θα καταψηφίσει όχι ότι θα φύγει από την κυβέρνηση».

Ερωτηθείς πως θα μπορέσει ο υπουργός Άμυνας, να υπερασπίσει μια τέτοια συμφωνία στο ΝΑΤΟ, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Θέματος» ότι «αυτή την αντίφαση πρέπει να την ξεπεράσει ο κ. Καμμένος».

«Δεν βλέπω στην παρούσα θητεία τη συνεργασία με άλλη πολιτική δύναμη» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την ένταση με την Τουρκία ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «δεν τα οξύνει τα πράγματα η ελληνική πλευρά».

«Δεν θα πρέπει να εγκλωβιστούμε σε ένα σχεδιασμό που αναπτύσσει η άλλη πλευρά. Απαιτείται περισσότερη ψυχραιμία, ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Δεν μιλάμε για υποχωρητικότητα αλλά για ψυχραιμία» σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή