Ο όμιλος AGT στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Σάμου

Ο όμιλος AGT στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Σάμου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον διαγωνισμό για την αναδιαμόρφωση του συνόλου των εμπορικών χώρων Hellenic Duty Free Shops στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Σάμου κέρδισε ο όμιλος AGT. Πρόκειται για έργα υψηλών απαιτήσεων, καθώς οι κατασκευές αεροδρομίων αποτελούν ένα τομέα, όπου οι εταίροι πρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στις διαρκείς ανάγκες και απαιτήσεις του έργου.  

Παρά τον σύνθετο χαρακτήρα των έργων, ο όμιλος AGT απαντά με συνέπεια. Η AGT διαθέτει την εξειδικευμένη ομάδα, AGT Airport Services, η οποία κατέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και σημαντική πορεία σε fit-out projects, προκειμένου να ανταποκρίνεται στους χρόνους και τα υψηλά πρότυπα έργων τέτοιων προδιαγραφών. Άλλωστε, η  πολυετής συνεργασία της AGT Airport Services με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει με συνέπεια.

“Είμαστε περήφανοι που κορυφαίες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται τα αναπτυξιακά τους πλάνα και μας δίνουν την ευκαιρία να συμβάλλουμε στην βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος της Χώρας μας’’, αναφέρει ο CEO της εταιρείας Νίκος Αναστασόπουλος. 

Ο Όμιλος AGT κατατάσσεται στους κορυφαίους της αγοράς. Με αξιοπιστία, ποιότητα και ευελιξία ξεχωρίζει  στον σχεδιασμό, κατασκευή, ανέγερση, τεχνική υποστήριξη και συντήρηση  κατασκευών, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τηρώντας τα αυστηρότερα μέτρα ασφάλειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή